tiistai 24. heinäkuuta 2018

TALLINNA LILLEFESTIVAL

Ennen laivan lähtöä käväistiin Tallinnan vanhan kaupungin puolella. Muurin ulkopuolella oli ihastuttavia kukka-asetelmia, koska kaupungissa oli kansainvälinen  kukkaistapahtuma. Miten hienoa, värikästä, kekseliästä  kukkien käyttöä aiheena "Onnittelut kukista" ja "Puutarhan historian heijastus". Matkan viimeiset kukkakuvat tulikin otettua näistä upeista asetelmista.












Ihan nopea kierros muurien sisäpuolella, jäätelöjuomaa virkistykseksi ja sitten kohti satamaa. Helsingissä meitä odotti Putinin ja Trumpin huipputapaamisen takia normaalia tiukempi syyni ja bussin ikkunastakin saattoi havaita, että sekä poliiseja että sotilaspoliiseja oli kaupunki pullollaan ja asemoituina pitkin katuja. Onneksi pääsimme kuitenkin sutjakasti ohittamaan poliisipartiot ja auto suuntasi kohti Keski-Suomea. Kotona kaaduin sänkyyn kolmen aikoihin, mutta lämmin yö herätti parin tunnin nukkumisen jälkeen. No, ehkä talvipakkasilla on hyvä muistella sekä matkaa että hikistä hellekesää.


12 kommenttia:

  1. Kaunis kukkiva Tallinna ❤ Kylläpä on ollut monipuolinen ja hieno matka sinulla ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkaisa matka, sanoisin. ;)
      Tallinnassa olisi ollut mukavaa viivähtää vähän pidempäänkin.

      Poista
  2. Tallinnan vanhat osat ovat kyllä niin kauniita:) Upealta näyttää myös tuo kukkafestivaali:) Mukavaa loppuviikkoa Piipe:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnan vanha kaupunki on tosi hieno kapeine kujineen ja pikkupuoteineen. Harmillisen vähän aikaa oli tällä reissulla kuljeksia sen kaduilla, mutta ainahan voi tehdä uuden matkan.
      Kiitos samoin, Jael!<3 Hellettä on luvassa Suomeenkin koko loppuviikoksi ja pitkälle ensi viikkoon.

      Poista
  3. Tallinnaan ei kai kyllästy koskaan. Kivoja muistoja talveksi.

    VastaaPoista
  4. Kaunis Tallinna! Ihanat kuvat ja tunnelmat. Näitä hetkiä on varmasti kiva muistella. Teillä oli oikein onnistunut reissu.

    VastaaPoista
  5. Onpa tosiaan kaunista! Virolaiset taitavat pitää väreistä aivan erityisellä tavalla.

    VastaaPoista
  6. Upeita! Olen itsekin nähnyt pari vuotta sitten Tallinnan vanhankaupungin puistossa kukkaistutus-näyttelyn.Siellä riittää osaajia tällä saralla! :)

    VastaaPoista
  7. Oi, sinulla oli mielenkiintoinen matka Viroon! Viimeksi joulukuussa kiertelin noita samoja muurinvierustoja ja näin että siellä oli paljon istutuksia ja kukkapenkkejä. Pääsisipä joskus kesäaikana sinne kiertelemään!

    VastaaPoista
  8. Oi, teillä on ollut elämyksellinen Tallinnan reissu! Niin kaunista.
    Kotiuduin vastikään Helsingistä esikon luota. Oli ihanaa, mutta helle uuvutti. Huh tätä kuumuutta!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!