maanantai 15. heinäkuuta 2013

MUSTIKASTA SUU MAKEAKSILauantaiaamuna käytiin katsastamassa, joko mustikat ovat kypsyneet. Osa oli - vajaassa tunnissa saimme reilu viisi litraa - mutta eipä näytä vielä hätää olevan, sillä raakileitakin oli paljon eikä mustikka vielä kunnolla irronnut kannastaan.

Piirakka on kuitenkin tehty ja mustikkamaitoa maisteltu. Superfoodia suoraan luonnosta!

7 kommenttia:

 1. Kelpaa näillä mässäillä!
  Onnellista viikkoa Ppipe.♥

  VastaaPoista
 2. Oi, mustikkaan halajan minäkin! Vielä ei vain täällä ole mustikka aivan kypsynyt, tosin kiiruimmat ovat jo metsissä poimimassa.

  Ja mustikkamaito, se vie lapsuuteen:)

  Ihanaista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Pari litraa onnistuin minäkin eilen käsin poimimaan aurinkoiselta rinteeltä, jossa marjat olivat jo kypsiä ja yllättävän makeita, superhyviä.

  VastaaPoista
 4. Yes! Mustikka-aika alkaa olla parhaimmillaan. Minä kävin myös eilen mustikassa ja sain käsin poimittua kolmisen litraa. Kovin korkealle vaaraan sain nousta, ennen kuin mustikkaa oli. Alempaa se paleltui alkukesästä samoin kuin hillakin näillä seuduin.

  VastaaPoista
 5. Tulevana viikonloppuna taidan suunnistaa sangon kanssa metsään. uskon, että marjat ovat jo kypsyneet sen verran, että saalistakin saa enemmän kuin viime lauantaina. Mustikkaisia päiviä myös teille kommentoijille! Nautitaan luonnon ihanista antimista!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!