keskiviikko 29. tammikuuta 2020

RAIDAT

Viikon Makrotex- haaste: RAIDAT.

Ja niitähän voi löytyä vaikka pikkuruisista, mutta tärkeistä paperinpaloista, postimerkeistä!
Harrastuksen myötä tulee mitä upeimpia postimerkkejä kautta maailman.







Leimaaminenkin saa aikaan kivoja, aaltomaisia raitoja.


  
                                                         Pieni Lintu - MakroTex challenge


23 kommenttia:

  1. HYvin kiinnostavia ja kauniita postimerkkejä.Vaikka itse en keräile merkkejä, olen hirmu kranttu, millaisen merkin ostan kirjeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postcrossing-harrastuksen myötä saan todella upeita merkkejä kautta maailman. Suomessakin ilmestyy vuosittain mitä kauneimpia merkkejä ja niitä ilolla liimailen kortteihin. Aika usein vastaanottajat kiittelevätkin hienoista merkeistä.

      Poista
  2. Onpa hienoja!Minäkin keräsin jokunen vuosi sitten suomalaisia postimerkkejä,josta kotimaa hyvin kävi ilmi.Kyllä niitä aika pino onkin.Samoin olen ostanut postista esim.muumi-merkki,Tove Janssson-merkki sarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaiset merkit ovatkin monipuolisia ja kauniita. Tiesitkö, että viime vuonna suomalainen posimerkki, jossa pilvet heijastuvat kuvajaisena veden pinnasta, valittin maailman kauneimmakis?

      Poista
    2. Voi,en tiennyt!Wau,kiitos kun kerroit!❤

      Poista
  3. Hieno oivallus, kivat raidat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Rita! Katson aina hyvin tarkkaan, millaisia merkkejä ulkomailta tulevissa korteissa onkaan.

      Poista
  4. Kivan värikkäitä ja raidallisia postimerkkejä:) Lapsena keräilin postimerkkejä, ja sitten se jäi. Hyvää tammikuun loppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä postcrossing-harrastuksen myötä onkin tullut mitä upeimpia merkkejä. Itse en varsinaisesti kerää postimerkkejä,ainoastaan joulupostimerkkejä, ja niitä onkin jo melkoinen määrä.

      Poista
  5. Upeita postimerkkejä, kaikki todellista taidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan? Pieneen paperinpalaan saa mahdutettua monenlaista asiaa/kuvaa.

      Poista
  6. Upeita postimerkkejä. Hauska tuo meloni.

    VastaaPoista
  7. Siinäpä oli monenlaista raitaa ja muutenkin kiinnostavia postimerkkejä! Minä harrastin nuorempana pitkään kirjeenvaihtoa ja tykkäsin myös kerätä postimerkkejä, sekä suomalaisia että ulkomaalaisia. Ne aina kertovat kiinnostavasti kyseisestä maasta. On kyllä harmi, että nykyään kirjoitetaan niin vähän kirjeitä... On toki kiva, että nykyisillä välineillä ihmiset saa nopeasti kiinni, mutta kyllä kirjeissä oli oma viehätyksensä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin ollut ahkera kirjeenkirjoittaja ja korttien lähettäjä, vaikka nyt tulee enemmän kirjoiteetua kirjeitä sähköpostitse. Vajaa kymmenen vuotta sitten liityin postcrossing-järjestelmään, jossa lähetetään tuntemattomille (järjestelmän arpomiin osoitteisiin) kortteja vastavuoroisesti saadaan randomina kortteja muilta alan harrastajilta. Pian täyttyy tuhannen kortin raja sekä lähettäjänä että saajana. Tämä on ihan mahtavan hieno harrastus!

      Poista
  8. Onpa hienoja postimerkkejä. Pidän etenkin tuosta tsekkiläisestä lätkämerkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lätkämailat tekevätkin hienon raidoituksen. Kyllä postcrossing-harrastuksen myötä tulee paljon hienoja kortteja toinen toistaan upeampia postimerkkejä.

      Poista
  9. Maailma on raitoja täynnä ja taas törmäsin hyvin erilaisiin raitoihin, kiva idea ja tosi hieno tuo alimmainen postimerkki, myös malesialainen viehätti erikoisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu, Irja! Raitoja voi löytää kaikkialta, jopa postimerkeistä. 😊
      Mukavaa tiistaita Sinulle.

      Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!