tiistai 16. heinäkuuta 2019

KORTTEJA, KORTTEJA!

Eilen oli mukavaa palata postia hakemasta, sillä mainos- Postisen lisäksi laatikosta löytyi peräti seitsemän korttia eri puolilta maailmaa. Harvoin saan kerralla näin monta korttia kerralla, joten nyt tämä "saalis"on pakko esitellä Teillekin.


Thank you,Ačiū, Olegas!
Liettua

Thank you, Merci, Michelle!
Guernsey

Lämmin kiitos, Annu!
Suomi

Thank you,  Спасибо, Nadin!
Venäjä

Thank you, 谢谢。 Xièxiè , Yihua!
USA

Thank you,  Chen!

 תּוֹדָה לְךָ / לָך

Israel
Thank you, Спасибо , Maria!

Venäjä
Eipä kulje kortit ilman tärkeää paperinpalasta, postimerkkiä. Hienoja nekin ovat. Upeat postimerkit ovat myös tämän harrastuksen ilonaihe.
10 kommenttia:

 1. Oikean postin saaminen on aina mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin! Tekstiviestit ja sähköpostit ovat käteviä nopeudessaan, mutta perinteistä korttia tai kirjettä ne eivät voita.

   Poista
 2. Hienoja kortteja ja hienoja postimerkkejä! Molemmat poikani keräävät postimerkkejä ja itse kerään kortteja monia eri aiheita :)

  VastaaPoista
 3. Wau, olet saanut ihanaa postia! Itse yritän silloin tällöin lähetellä kortteja tutuille ja sukulaisille, mutta harvoinpa kukaan heistä minulle kortteja lähettää. Olivatko nämä saamasi niiltä postcrossing-tuttavuuksilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kortit ovat todella tulleet postcrossing-harrastuksen kautta. Lähettäjät eivät ole tuttuja, mutta silti ilo on aina suuri,kun kortti kolahtaa postilaatikkoon.Sitä samaa iloa haluan välittää lähettämilläni korteilla.

   Poista
 4. Kiva harrastus tuo kortinvaihto, ja tosi kivoja kortteja olet saanut,yhden täältäkin:) Mukavaa viikon jatkoa Piipe:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin upea harrastus! Pieni kortti ja lähettäjän kirjoittama tervehdys tuovat ihan valtavasti iloa.
   Israelista olen saanut tosi vähän kortteja. Lienee alan harrastajia on vähän. Suomessa puolestaan on paljon postcrossareita ja väkilukuun suhteutettuna lähetämme eniten pc-kortteja maailmalle. Yhden kerran olen osallistunut myös kansainväliseen miittiin. Se pidettiin viime kesänä Jyväskylässä.
   Hyvää loppuviikkoa Sinulle, Jael! Viimein lämpimät säät tulivat meillekin. :)

   Poista
 5. Wau mitä postia! Guernsey on helmi ❤ Minulla on sieltä kaksi korttia, sama tyttö lähetti virallisen lisäksi vielä kiitoskortin kiitoskorteistani ❤ PC on mahtava harrastus ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä uskomattoman hieno harrastus. Guernseystä en ole aiemmin korttia saanutkaan ja pidän tätä korttia suorastaan aarteena. <3

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!