sunnuntai 10. tammikuuta 2016

TALVINEN SUNNUNTAI
Voi ihanaa, miten kaunis talvipäivä on tänään ollutkaan! Kameran kanssa kuljeskelin pihapiirissä etsien kuvauskohteita ja jotain löysinkin. Auringonpaiste sai miljoonat lumihiutaleet kimaltamaan timantteina ja mielikin virkistyi. Tein reippaan kävelylenkin ja ihastelin ympäristön kauneutta, mutta en arvannut ottaa kameraa mukaani, sillä tällä pakkasella akku olisi varmasti hyytynyt. No, joitain kuvia voi tallentaa myös sieluun, vaikka ne ajan kanssa himmenevätkin ohuiksi muistoiksi.

Olen parin päivän ajan tehnyt saippuakuplien jäädytyskokeita pihalla, mutta ei se oikein ota onnistuakseen. Olisi pitänyt muistaa asia silloin, kun pakkasta oli melkein -30, ehkä olisivat jäätyneet nopeammin. Tässä koetuloksia:

Ei ihan mennyt niin kuin Strömsössä...

20 kommenttia:

 1. Jotain kuitenkin sait. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia. Talvi taituroi pitsit salusiineihin.

  VastaaPoista
 3. Kommenttinne NIIN lämmittävät mieltä pakkasen keskellä. KIITOS jokaisesta sanasta!
  Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi, T. Paldanius!

  VastaaPoista
 4. Kyllä luonto on paras taiteilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Luonnossa kokee melkoisia taide-elämyksiä.

   Poista
 5. Hei
  Tervehdys täältän pohjosesta. Voi miten iloitsin luettuani blogiasi. Elökkeellä olen ja kolleegoja olemme . lapseni asuu laukaassa ja veljeni jyväskylässä . molempia perheitä olet varmaan seurakunnassa tavannut. Siunausta elämääsi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tulit tänne vierailulle, tervetuloa uudelleen! Illalla olinkin Vaajakoskella Majataloillassa, jossa esiintyi Pekka Simojoki. Liekö läheisiäsi oli siellä paikalla?
   Siunausta myös Sinun elämääsi! <3

   Poista
  2. Eivät nyt olleet. Itse tulen sinne lastenlapsia hoitamaan ens viikosta lähtien ja koko helmikuun . illat olen vapaalla , joten joihinkin kirkkojuttuihin sillon menen . ja toivon hiukan tapaavani sinut . iloa kevääseesi ��

   Poista
  3. Olisipa kiva todella tavata! Etsipä Laukaan srk:n nettisivuilta tapahtumia ja kerro aikeetasi tulla johonkin tiettyyn tilaisuuteen, niin voidaan vaikka tehdä treffit. Olisikin todella kiva tavata.

   Poista
 6. Todella kauniit kuvat hiutaleista! Vaikkei aivan Strömsöön tavoin kuplasi onnistuneetkaan, niin kuvat niistä ovat hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkkoinkeri! Haluan vielä jossain vaiheessa tehdä uusia kuplakokeiluja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen enemmän jaksan ihmetellä luonnon kauneutta ja ihmeitä.
   Nyt pakkanen on lauhtunut ja lunta tuiskuttaa melkoisesti. Tänä aamuna on saanut hiki hatussa kolata pihaa, mutta tulipahan siinä samalla hyötyliikuntaa.

   Poista
 7. Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi, Suvi! <3

  VastaaPoista
 8. Kauniita jäätaidetta ja kuplat ovat hienoja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!