perjantai 17. heinäkuuta 2015

KORTTIPELIÄ

Huh, päivät valuvat valtavaa vauhtia ja taas ollaan perjantaissa. Takana on mielenkiintoinen viikko ja kuvia on tullut otettua melkoisesti sieltä sun täältä.

Tiistaina olin elämäni ensimmäistä kertaa postcrossing- tapaamisessa. Olen ennenkin hehkuttanut täällä postcrossing-harrastuksestani ja nyt siis tapasin muitakin korttien lähettämisestä innostuneita, sillä juhlistimme korttiringin kansainvälisiä 10-vuotisjuhlia yhden jäsenen luona. Nyyttäreiden lisäksi isäntäväki oli huolella valmistellut juhlaa ja tehnyt mm. herkullisen mansikkakakun, lämmittänyt saunankin ja osallistujien iloksi järjestänyt leikkimielisen kisan, johon tosin en enää itse ehtinyt osallistua.

  Edes sade ei haitannut yhteen kokoontunutta väkeä vaan sateenvarjot kaivettiin esiin ja niiden suojissa nautittiin pöydän antimista. Näihin säiden vaihteluihinhan on jo toki totuttu tänä kesänä.


Tietysti postcrossing-harrastajat käyttävät runsaasti aikaa korttien kirjoittamiseen myös yhteisissä kokoontumisissa. Koska olen untuvikko tässä asiassa, olin varannut mukaan vain kaksi korttia (lähtivät Portugaliin ja Venäjälle). Iltapäivän aikaan tuli kuitenkin kirjoiteltua omaa nimeä useaan sataan korttiin. Mahtavat korttien vastaanottajat ilahtua pc-tapaamisen terveisistä ja monista allekirjoituksista.

 Pihapiirissä käyskenteli komea kukko yhdeksän emäntänsä kanssa ja ilahdutti meitä vieraita arvokkaalla astelullaan.

Kiitos ihanasta iltapäivästä tapahtuman järjestäjille sekä kaikille mukana olleille!
On hauskaa huomata, miten tämä korttien lähettäminen ja niiden saaminen koukuttaa. Suomalaiset ovat kärkipäässä alan harrastamisessa ja täältäpäin posti onneksi kulkee hyvin kaikkiin maihin. Omaan postilaatikkoon on tällä viikolla tipahtanut kortteja Taiwanista, Venäjältä,Italiasta, Valko-Venäjältä, USAsta, Kiinasta ja Saksasta. Maailma pienenee kummasti postikorttien myötä!

12 kommenttia:

 1. Olenpa minäkin tuota joskus miettinyt, mutta en ole rohjennut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin pitkään, osaanko, pystynkö jne. mutta onneksi aloitin harrastuksen, sillä se on tuonut paljon iloa mukanaan. Miitissä olleet olivat minulle täysin tuntemattomia, mutta oli mielenkiintoista tutustua heihin ja vaihtaa ajatuksia korteista, postimerkeistä, kokemuksista jne.

   Poista
 2. Samoin, mielessä on ollut, mutta se ratkaiseva askel puuttuu. Kivalta vaikutti tuo teidän tapahtumanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä ihan mukava iltapäivä, vaikka sade vähän kastelikin.
   Aina voi kokeilla ja jos siltä tuntuu, ettei korttien lähettäminen ja saaminen kolauta, voi lopettaa omaan tahtiin. Harrastus ei sido millään lailla, mutta kuten sanoin, se voi helposti koukuttaa. Tosin erittäin myönteisellä tavalla. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli se hauska tapaaminen. Muut olivatkin jo konkareita ja useampi heistä osallistuu ympäri maan pidettäviin miitteihin. Minulle riittää nämä lähiseudun kokoontumiset.

   Poista
 4. Hauska harrastus, kerrassaan!
  -rosalia

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Aivan, niin tavattiin, mutta eipä taidettu olla toistemme juttusilla.

   Poista
  2. Ei oltu juttusilla, mutta onneksi olit kirjoittanut osoitteesi kirjaani :) Ja tuossahan on myös kuva käsistäni ja nallesta ;)Ja unikkovarjon alla olen kököttämässä...

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!