sunnuntai 19. tammikuuta 2014
MAKING A TRADITIONAL FINNISH RYE BREAD IN ENGLISH
Eilen minulla oli harvinainen tilaisuus opettaa ruisleivän tekoa Tasmaniasta tulleelle vaihto-oppilaalle. Kummilapsemme perhe halusi tarjota suomalaista eksotiikkaa vieraalleen ja hapanleivän valmistushan on sitä, jos mikä!
Leipien kohotessa pöydällä nuoret neitoset (vaihto-oppilas ja kummityttömme) kävivät läheisellä lammella kuvaamassa ja tekemässä taidetta...
... ja paistamisen jälkeen oli mukava lähteä lämmin leipä kainalossa kotiin. Toivottavasti rukiinen hapanleipä myös maistui kaukaiselle vieraallemme.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam!!! Pitäisi taas leipoa ruisleipää pitkästä aikaa.
VastaaPoistaOi kuinka hyvännäköstä leipää, nam .. :)
VastaaPoistaHyvältä näyttää ruisleipäsi, Piipe:)
VastaaPoistaKIitos postauksesta; hyvää sunnuntai-iltaa sinulle!
No nami!
VastaaPoistaJohan pistit houkutavan postauksen :P
Kunnon ruisleipää ei voita mikään.
Ihanaa, lumienkeli ♥