tiistai 27. tammikuuta 2015

TAIVAAN LUMIVARASTOTLunta tulee lisää. Nyt taitaa sataa taivaan varastoista viime vuodenkin lumet, jotka jäivät silloin tulematta. Pienet puuntaimet tuntuvat jo uupuvan kuorman alle. En silti halua laulaa valitusvirttä; mieluummin kunnon talvi kuin märkä loskakeli.
Sitä paitsi kohti kevättä ja kesää mennään. Parin kuukauden kuluttua hanget ovat jo laskehtineet ja purot solisevat sulamisvesissä. Lumisen talven jälkeen osaa taas nauttia kaikesta kukkaloistosta, pörriäisistä, valosta ja lämmöstä.


10 kommenttia:

 1. Kyllä sitä on taas saatu koko päivä lisää. Hienoja kuvia lumen valtakunnasta, Mutta kyllä kesäkuvia nyt katselee mielellään.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, mieluummin kunnon talvi, kuin loskat. Talvi näyttää nyt oikeaa minäänsä. Kaunista lumen valtakuntaa kuvissasi.

  VastaaPoista
 3. Sillähän on tullut kovasti lunta. Kaunista. Toivottavasti me saamme pitää sen lumen mitä on. Kukat lepäävät lumen alla. Ihanat kukkakuvat.

  VastaaPoista
 4. Täällä etelärannikolla lunta ei ole paljoakaan. Mutta neljä vuotta peräkkäin oli talvet, jolloin lunta tuli ihan valtaisasti.

  VastaaPoista
 5. Kyllä meilläkin alkaisi tuo lumi jo riittää. Lähes joka päivä saa tehdä pihalla lumitöitä! Hirvittää aina että jos kevääntulo menee myöhäseen, kun pitäis päästä kiireellä haravoimaan pääsiäisen jälkeen!

  VastaaPoista
 6. Hei Piipe Elch! Luin Eevireginan postauksesta holokaust-kommenttisi ja piipahdin tänne. Profiilissasi oli kauniisti sanottu: Jokaiselle päivälle riittää ihmeteltävää. Elämä on lahja.
  Kauniita talvikuvia ja ihastuttavia kesäkuvia - neljän vuodenajan ihmeitä. Lukijaksi jään! Olen Tuulia Turusta.
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onpa kiva, kun löysit tänne Kylätielle, Tuulia! Olet lämpimästi tervetullut lukijoiden joukkoon! Minullakin on sen verran kytköksiä Turkuun, että mieheni isoäiti oli sieltä kotoisin ja siellä olevaan sukuun pidetään yhteyksiä ainakin fb:n kautta.

   Poista
 7. Hei Piipe Elch, osuvasti kuvasit "lunta tulevan viime vuodenkin edestä" - siltä todella tuntuu kun lunta on nyt niin paljon. Tänään ajattelin että lapsena nämä luminietokset olisivat olleet ihan parasta. Mukava olisi ollut kaivella kasoihin, luolia ja majoja. Kivaa päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Onhan tämä osittain lepoaikaa luonnollekin. Ei kai me ilman talviaikaa selvittäisi :-)

  VastaaPoista
 9. Lämmin kiitos kaikista kommenteista! On niin mukavaa, kun löydän täältä tekstinne. Jostain syystä eilinen kommenttini on hävinnyt täältä bittiavaruuteen, joten kiitänpä siis uusintayrityksellä ja toivottelen mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!