maanantai 7. syyskuuta 2015

SYYSTERVEISET

No onpa tullut pitkä tauko blogin päivityksessä! Huomaan, että kynnys alkaa nousta, mitä pidempi väli tulee.
Mitäpä olenkaan puuhannut?

 Työt ovat käynnistyneet tormakkaasti ja kummasti sitä vaan pääsee vauhtiin pitkänkin loman jälkeen. Viime viikon olin Aslak-kuntouksen viimeisellä jaksolla Härmässä. Vähän jännitti, miten olen päässyt tavoitteisiini ja ilokseni sain todeta kunnon kasvaneen ja liikkuvuuteni lisäntyneen. Testien mukaan kuntopisteet nousivat merkittävästi.

Harmittaa niiden puolesta, jotka eivät säästösyistä enää pääse Aslakiin! Totesimme olevamme melkoisen etuoikeutettuja, kun saimme vuoden ajan neljänä viikkona kokoontua kuntoilemaan, rentoutumaan ja irroittautumaan työstä. Samalla tuli mukavia tuttavuuksia ympäri maata. Yhdessä naurettiin mahat kipeinä...

... mutta myös kyynelehdittiin! Toiseksi viimeisenä päivänä saimme kirjoittaa toisistamme kauniita ajatuksia kotiin viemisiksi ja itkuhan siinä tuli, kun piti lukea ääneen kurssitovereiden positiiviset sanat. Kunpa arjessakin osaisi sanoa silloin tällöin jotain kaunista ja hyvää puolisolle, lapsille, työkavereille.

Perjantaina ajelin auringonpaisteessa takaisin kotiin. Vaikka hieno viikko oli takana, oli kuitenkin ihanaa palata kotiin, purkaa laukut ja pistää pyykkikone pyörimään. Posti oli kiikuttanut tällä välin melkoisen määrän postcrossing-kortteja. Niitäpä sitten illan mittaan rekisteröin ja ihailin upeita postimerkkejä. Mukavin yllätys oli ihkaensimmäinen kortti Israelista, mutta totta kai iloa toivat myös kortit Suomesta (3 kpl), USAsta (2 kpl), Venäjältä (2 kpl), Espanjasta, Saksasta, Itävallasta, Japanista ja Kiinasta.

Kuntoilu jatkukoon! Tänä iltana aion ilmoittautua kansalaisopiston jumppaan ja pilateskin alkaa pian.
Iloista ja aurinkoista syyskuun jatkoa jokaiselle! Nautitaan kauniista päivistä! Ja erityiset terveiset kaikille Härmässä mukana olleille kuntoutuja-sisarilleni, mikäli täällä Kylätiellä vierailette! <3

PS: Welcome, Natalia Tna!

9 kommenttia:

 1. Kauniita sanoja kavereilta! :)
  Kaunista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan energinen ja lämmin postaus, kuntoutus on selvästi tehnyt tehtävänsä.
  Iloista jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kommenteista ja ihanaa syyspäivän jatkoa Teillekin! Kaikkea hyvää ja kaunista toivotellen Piipe

  VastaaPoista
 4. Aikanaan yritin Aslak-kuntoutukseen. En päässyt ja olin siitä kovin pahoillani.
  Onnekas sinä, joka olet saanut olla nuo viikot ohjatussa kuntoumisessa.
  Varmasti tekee mielen herkistyneeksi saada kauniita sanoja ja ystävällisyyttä kanssaihmisiltä. Kyllä minä myös blogikirjoituksiasi lukeneena ajattelen, että olet sydämellinen, lämmin ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ikävä juttu, ettet päässyt Aslakiin. Monenlaista hyötyä koen itse saaneeni noilta viikoilta.
   Kiitos kauniista sanoistasi, Aimarii! Ihanaa syksyn jatkoa!

   Poista
 5. Hieno juttu tuo Aslak, mutta kai sitäkin etua aletaan karsia kuten kaikkea muutakin. Enpä ole vieläkään tuota postcrossingia saanut aloitettua vaikka se kovasti kiinnostaakin. Iloista syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kiva harrastus! Tälläkin viikolla on tullut joka päivä kortteja ja itse laitoin eilen kortin menemään Intiaan. Mielenkiintoista nähdä, milloin se saapuu perille.

   Aslak-kuntoutus oli kyllä loistava mahdollisuus ladata akkuja. Harmillista, että kuntoutuksesta nyt karsitaan, vaikka toki ymmärrän senkin, että jostain pitää säästää. Satuin olemaan hyvin onnekas, kun sinne ehdin päästä.

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!