lauantai 14. kesäkuuta 2014

UUDEN OPPIMISTAAlkuviikon lempeän lämpimät päivät vaihtuivat yllättäen viileisiin tuuliin. Illalla täällä ukkosti ja vettä tuli välillä ravastikin. Tänään on ollut niin viileää, että varpaita suorastaan palelee ja mietin, pitäisikö pistää pienet tulet leivinuuniin. Tosin tällä kelillä voi tulla savut silmille.

Juhannusruusut kuitenkin kukkivat kauniisti. Vuosikymmeniä vanhat ruusupuskat jaksavat ilahduttaa tämän talon asukkaita ja ohikulkijoita sekä ulkonäöllään että tuoksullaan.

Eilen meille kotiutui uusi läppäri ja sen käyttöä olen opetellut tänä aamuna muiden arkisten lauantaipuuhailujen jälkeen. Vanha pää oppii hitaasti uusia temppuja ja vie varmasti aikaa, ennen kuin opin käyttämään konetta kunnolla. Tämänkin päivityksen teen tutulla, vanhalla, jo hitaaksi käyneellä koneellani. Mutta enköhän selätä uudenkin laitteen jossain vaiheessa!

Toivotaan, että pilvet hälvenevät ja aurinko pilkahtaa vielä tämän päivän aikana. Onnellista lauantaipäivää, lempeää sunnuntaita! Minä taidan lähteä kuitenkin virittelemään niitä "kynsitulia" leivinuuniin...

5 kommenttia:

 1. Onnea uuden koneen käyttöön.
  Aina sitä vaan pitää oppia uutta.

  Täällä käytiin juuri saunassa lämmittelemässä vaikka kyllä ulkonakin on lämmintä.
  Mukavaa illanjatkoa ja pyhäpäivää.♥

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle läppärille!
  Siitä se pikkuhiljaa tulee tutuksi...

  Kauniit pisaroiden koristamat juhannusruusut!!

  VastaaPoista
 3. Upeita ruusukuvia!

  Onnea uudelle koneelle, käyttäminen tekee tutuksi

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun halusitte kommentoida, Sylvi, Sirpa ja Sussi. Mukavaa juhannusviikkoa Teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!