torstai 12. kesäkuuta 2014

TERVEISIÄ MAAILMALTA

Reilu kuukausi sitten ajattelin aloittaa uuden harrastuksen, nimittäin postcrossing'n. Olin toki miettinyt tähän puuhaan ryhtymistä jo pidemmän aikaa, mutta nyt olen alkanut paneutua siihen enemmän. Jujuna on se, että kirjaudut postcrossing-järjestelmään, luot itsellesi profiilin ja lähetät postikortteja annettuun osoitteeseen, itsellesi tuntemattomille henkilöille.
 Tällä hetkellä olen lähettänyt kortteja mm. Yhdysvaltoihin, Venäjälle, Kiinaan,Valko-Venäjälle ja Saksaan. Itse olen saanut kortit Saksasta sekä Hollannista.

Kortti Annemarielta Hollannista

 sekä Hectorilta Saksasta.
Jaa että miksikö tällainen harrastus? No, minusta on mukavaa pitää kielitaitoa yllä tälla tavalla, katsoa, mihin päin maailmaa korttini lähtevät ja mistä  saan itse kortteja. Myös erilaiset postimerkit kiinnostavat. Omiin kortteihini olen liimannut Angry birds-, muumi- ja taidepostimerkkejä.Jos kiinnostuit, saat lisätietoja täältä   tai täältä.

6 kommenttia:

 1. Kiva harrastus.
  Mukava saada kortteja.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kortit ja merkit;))
  Mukavaa viikonloppua sinulle, Piipe! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Kiva harrastus, kauniita kortteja ja postimerkkejä!

  VastaaPoista
 4. Jo nuorena olin innokas korttien ja kirjeiden kirjoittaja ja ihanaa oli saada postia vastavuoroisesti. Nettiaikana on tullut enemmän pidettyä yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin s-postin kautta, mutta tämä uusi harrastus vaikuttaa lupaavan mukavalta. Eilen lähti jälleen yksi kortti maailmalle ja s-postiin oli ilmestynyt kaksi uutta osoitetta Ranskaan sekä Puolaan. On hauskan jännittävää odotella, mistä päin maailmaa saan itse kortteja.

  Hyvää viikonloppua viileydestä huolimatta! Kesä jatkuu...

  VastaaPoista
 5. Sinua ei varmaankaan haittaa, että innostuin aivan valtavasti. Onko niihin kortteihin tarkoitus kirjoittaa jotakin omasta maasta? Pitäisikö yrittää kirjoittaa kyseisen maan kielellä, jos vähänkin osaa? Kauniita nuo saamasi kortit!

  VastaaPoista
 6. Hienoa, Mayo! Ei todellakaan haittaa! Itse kirjoitan joko englanniksi tai saksaksi, mutta jos osaat vaikka ranskaa tai venäjää, kyseisen maan kortinsaajat ilahtuvat aivan varmasti. kortin saaja esittelee itsensä lyhyesti postcrossing-sivulla ja kertoo, millaisia kortteja toivoo saavansa. Olen lähettänyt tähän mennessä luontoaiheisia sekä Suomi-kortteja. Jotkut toivovat, että kirjoitan korttiin myös jotain suomenkielellä.
  Ei muuta kuin rohkesti mukaan tähän harrastukseen! Se tuo aivan varmasti iloa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!