maanantai 19. joulukuuta 2016

19. JOULUKUUTA: LAHJAPUTIIKISSA

Poikkesin taannoin katsomassa Kädenjäljen joulutohinoita ja erityisesti Galleria Sarán myyntinäyttelyä. Minusta on kiva, että pienellä paikkakunnalla on paikallisten kädentaitajien töitä esillä ja ostettavana. Niin kovasti toivon, että moni löytäisikin tiensä putiikkiin ostoksia tekemään. Itselläkin tarttui jotain pientä mukaan (ja pienistä puroista voi kasvaa suurikin virta).

Näytteille asettelu oli kohdillaan ja galleriassa niin jouluinen tunnelma. 
Jouluviikko alkoi. Toivon, ettei kukaan uuvu viimehetken järjestelyjen alle vaan voi nauttia ajatuksin tulevasta joulusta. Hyvää alkanutta viikkoa Teille jokaiselle! 💗


18 kommenttia:

 1. Kivoja lajhaideoita! Minäkin ostan joulumarkkinoilta paikallisten käsintekemää, oli se sitten kynttilöitä, vanerikoristeita, kirjoneulelapaset tai joululimppua. Kaikkea ei tarvi osata tai jaksaa ite tehdä. Mukavaa ja rentoa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin tuolta putiikista käsinmaalattuja kynttilöitä sekä kortteja. Tänä vuonna en tullut käyneeksi kylämme joulumarkkinoilla, vaikka siellä joka joulunalus poikkeankin. Sieltä olen yleensä ostanut kuivakakkuja sekä käsitöitä.

   Poista
 2. Kaikki käsitöitä myyvät lahjaputiikit ovat kivoja!
  Rauhaisaa alkanutta jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä sieltä saa ostettua kuka ei jaksatehdä tai ei osaa tehdä jokaiselle varmaan löytyy jotain mieluista. Rauhallista jouluviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Monemminpuolinen hyöty sekä myyjällä että ostajalla.
   Kiitos samoin!

   Poista
 4. Upeita töitä. Kyllä käsityötaitoa on ihmisillä. Paljon tuolla on sellaista, jota ottaisin mielelläni omaan jouluunikin.
  Ei tietenkään uuvuta "joulutöiden" alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsintehty työ on aina arvokas. Toivon, niin, että pikkuputiikki pysyy kunnassamme.

   Poista
 5. Käsityöläisten luovuutta jaksaa aina ihastella! Tunnen jonkin verran käsityöläisiä, osa kokee että tuotteita kyllä ihastellaan, muttei raatsita sitten ostaa.
  Nuo pienet unitöppöset ovat niin suloisia.
  Kiitos samoin, hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se usein onkin: ihastellaan vaan ei osteta. Minulla ei ole suuria rahasummia käytettävänä, mutta yritän ostaa aina jotain pientä. Tällä kertaa kynttilöitä ja kortteja.Nekin ovat rikkana rokassa.
   Minustakin nuo pikkuruiset unitöppöset ovat hellyttäviä.

   Poista
 6. Kauniita ja tyylikkäitä käsitöitä. Kuten Vikki tuossa mainitsi, käsitöitä kyllä ihastellaan ja arvostetaan, mutta silti myynti takkuilee. Itse ostan mielelläni toisten tekemiä. Varsinkin, jos tekijä itse on myymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on!
   Kylämme joulumyyjäisistä käyn yleensä aina ostamassa säilykkeitä ja kuivakakkuja, joskus myös puukäsitöitä, mutta tänä vuonna myyjäiset jäivät valitettavasti väliin.

   Poista
 7. Tunnelmallisen Rauhaisaa Joulun aikaa Sinulle Piipe ♥~♥

  VastaaPoista
 8. Ihania tälläiset putiikit! Kyllä toisilla on tuota luovuutta ja käden taitoa!

  Hyvää jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Esilleasettelu on myös tärkeää ja täällä se oli onnistunut juttu.
   Kiitos samoin!

   Poista
 9. Voi mitä ihania juttuja taas olet saanut ihastella.Nuo vauvankin unitöppöset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo unitöppöset ovat niin söpöjä! Jos olisi lastenlapsia, olisinkin hankkinut sellaiset pieniä varpaita lämmittämään.

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!