tiistai 18. lokakuuta 2016

HYVÄÄ MIELTÄ PAKETTIIN KÄTKETTYNÄ

Joulu lähestyy.
Haluaistko tänä vuonna olla antamassa joulumieltä Euroopan köyhille lapsille Operaatio joulunlapsen kautta?  Jo parin vuosikymmenen ajan Suomestakin on lähetetty kenkälaatikkopaketteja sellaisille lapsille, jotka elävät ankeissa ja puutteellisissa oloissa mm. Romaniassa ja Moldovassa. Pieneen laatikkoon saa mahdutettua paljon tarpeellista, mutta myös iloa tuottavaa tavaraa kuten vaatteita, pehmoleluja tai hygieniatarvikkeita. Keräykseen tarvittavia laatikoita voi noutaa ilmaiseksi esim. Halpa-Halli -myymälöistä, seurakuntien tiloista tai esim. kristillisistä kirjakaupoista tai kahviloista. Samoihin paikkoihin laatikot voi myös täyttämisen jälkeen palauttaa. Palautuspisteet löytyvät täältä.


Itse hankin pitkin vuotta tavaraa keräystä varten. Keväällä sain lahjoituksena kassillisen lankoja, joista on syntynyt monta sukkaparia. Jokaiseen silmukkaan olen halunnut kätkeä siunausta juuri sille lapselle, joka vetää neulomani sukat jalkaansa.Avustaa voi siis monin tavoin:lahjoittamalla lankoja, neulomalla sukkia tai jos itsellä ei ole aikaa tai mahdollisuutta koota konkreettista pakettia, voi tehdä myös virtuaalipaketin lahjoittamalla rahaa keräykseen.

Viime vuonna paketteja lähti Suomesta yli 32 000 tuhatta kappaletta, tänä vuonna tavoite on 37 000 pakettia. Ne toimitetaan perille henkilökohtaisesti, joten laatikot todella menevät lapsille eivätkä joudu esim. mustanpörssin markkinoille.

                                                                     Antaessaan saa!

19 kommenttia:

 1. Meiltä on lähdössä neljä pakettia. <3 Niin tärkeää työtä tekevät. Ihana nähdä noissa videoissa lasten ilo ja riemu. Kuinka pienellä teolla voi tehdä suurta.
  Tuo video on todella koskettava!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Jokainen paketti on tärkeä ja tuo paljon iloa sekä lähjan antajalle että saajalle.
   Tuo video todella liikauttaa sydäntä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pieni paketti tuo saajalleen suuren ilon. Se voi olla lapsen ainoa joululahja koskaan.

   Poista
 3. Kyllä täällä maailmassa on niin epäoikeudenmukaista...mihin synnyt ja minkälaisiin olosuhteisiin...kyyneleet silmissä tuota videota katselimme työkaverin kanssa.
  Katsoimme jo valmiiksi lähimmän paketin nouto ja palautuspisteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna sain innostumaan työkaverini mukaan ja kokosimme yhden paketin. Lisäksi työkaverin tytär liikuttui aiheesta niin paljon, että hänkin laittoi yhden paketin menemään. Pienistä puroista syntyy iso virta. Ihanaa, jos tekin innostuitte asiasta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On se! En malta olla mainostamatta tätä kampanjaa, sillä tiedän lahjoilla täytetyn kenkälaatikon tuovan iloa ja toivoa saajalleen. Siksi myös tämä postaus!

   Poista
 5. Mahtava idea ja helpotusta tuo valmiiksi kehitelty pakkaus. Minä laitoin viime vuonna kolme pakettia yksinäisille vanhuksille kotimaahan. Nekin tuottivat varmasti iloa, vaikka köyhät lapset ovat varmasti enemmän avun tarpeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen annettu lahjapaketti on iso ilo sekä saajalle että antajalle, menivätpä ne paketit sitten lapsille tai vanhuksille, kotimaahan tai ulkomaille!

   Poista
 6. Olet ollut ahkerana hyvällä asialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän keräykseen on ilo osallistua! Sukat syntyvät kuin itsestään telkkaria katsellessa tai radiota kuunnellessa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ilo on antaa ja tietää, että saaja on onnellinen.

   Poista
 8. Ihanaa, että nuo käytännölliset ja tarpeelliset lahjat kuten sukat, ilahduttavat myös silmää. Varmasti lahjan saajat ilahtuvat noin kauniista paketin sisällöstä!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että nuo käytännölliset ja tarpeelliset lahjat kuten sukat, ilahduttavat myös silmää. Varmasti lahjan saajat ilahtuvat noin kauniista paketin sisällöstä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!