perjantai 10. kesäkuuta 2016

SATEEN JÄLKEEN

Rutikuiva maa on imenyt itseensä raikasta sadevettä ja itsekin olen samalla säästynyt veden kantamiselta uusille istutuksille (vaikka ei sen puoleen: ihan mielelläni olen vettä kuskaillut kukantaimille ja piikkinä sojottaville porkkanan aluille). Kovimmat myrskytuulet eivät yltäneet meille asti, mutta vettä on siis kuitenkin sadellut, mistä olen kovasti kiitollinen.

Pitkästä aikaa otin kameran kainalooni tänä aamuna ja etsin tähtäimeen vesihelmiä. Kyllä niitä löytyikin! Melkein olisi saanut tehtyä helminauhaa. :)

Kyynelten helminauhaa kokosin keskiviikkona, kun jouduin jättämään hyvästejä hellyttäville hoitolapsilleni ja tutulle päiväkotiympäristölle työkavereineen. Vuorotteluvapaani jälkeen olen oireillut rajusti päiväkodin sisäilmalle ja menettänyt ääneni jokaikinen työpäivä. Yllättäen minulle löydettiin open paikka uudesta päiväkodista enkä edes oikein ole ehtinyt henkisesti valmistautua tähän äkilliseen siirtoon. Maanantaina aloitan työt uusissa ympyröissä. Haikeutta tunnen edelleen, jännityksellä uutta odottaen. Elämän käsikirjoitus voi muuttua todella yllättävästi. Vai onko tämäkin aika jo valmiiksi kirjoitettu minun käsikirjoitukseeni?

28 kommenttia:

 1. Vesipisarat ovat aina vedonneet minuun ja nämä kuvasi ovat todella hienoja ja taidokkaita! Vau!

  Onnea uusiin haasteisiin! Tälläkin muutoksella on tarkoituksensa. Mikä? Se selvinnee tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Luonnon pinet ihmeet tekevät usein sanattomaksi.
   Ja kiitos myös toivotuksista. Vähän jännittää, mutta jospa se siitä lähtee rullaamaan, kun antaa ajan kulua.

   Poista
 2. Onnea uusiin haasteisiin.
  Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marliska!Onnea todella tarvitaan.

   Poista
 3. Kauniita vesipisaroita hienot kuvat Onnea uuteen haasteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma, kiitos!
   Näin keski-iässä uusiin haasteisiin tarttuminen vaatii totuttelua,mutta niin kai se aina on.

   Poista
 4. Niin kauniita kuvia, joista hätkähdyttävin oli tuo harmaa kuva, jossa vain yksi pisara. Se on kuin lasihelmi! Yllättävien muutosten keskellä sitä tosiaan miettii kaikenlaista... Kaipa se sinun juttusi oli jo siinä käsikirjoituksessa valmiina... Toivottavasti saat iloita jatkossa terveemmästä huomisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Nuo vesihelmet puhuttelevat minuakin syvällisesti. Niin upeaa Luojan kädenjälkeä ja taidollisuutta.
   Näin olen viime päivinä jälleen koettanut ajatella: mikään ei ole sattumaa ja vaikeillakin asioilla on oma tarkoituksensa. Kaikki selvinnee aikanaan.

   Poista
 5. Mielettömän upeita kuvia Piipe!
  Hienoa että kerrankin joku hoituu nopeasti ja toivottavasti oireilusi häviää. Kaikkea hyvää uuteen tilanteeseen & työhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Joo, tällä kertaa työpaikan vaihdos tapahtui niin nopeasti, etten itsekään vielä oikein tajua tapahtunutta. Esimies teki todella nopeita siirtoja, mutta tietysti olen iloinen, jos pääsen terveempiin tiloihin. Toisaalta surettaa, millaiseen altistukseen lapset ja työtoverit joutuvat jäämään.Toivon, että remonttiinkin ryhdyttäisiin pikaisesti.

   Poista
 6. VArmasti tuntuukin haikealta, mutta toivottavasti uudessa paikassa on sisäima kunnossa.
  Ihanat pisarakuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Surua olen joutunut näinä päivinä käsittelemään. Hyppy uuteen vähän aina pelottaa, mutta yritän suhtautua kuitenkin positiivisesti tuleviin uudistuksiin. Sisäilmasta oireilevan osa ei ole helppo.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Ja kiva, löysit blogiini! <3

   Poista
 8. Ihanat vesipisarat!
  Onnea uuteen työpaikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, kiitos!
   Huomenna klo 8.00 yritän olla reippain mielin uuden edessä.:)

   Poista
 9. Kauniita kastehelmiä! Siunausta uuteen työhön ja sen ihmissuhteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Häivähdys! Siunausta todella tarvitaan. Viime päivinä olen paljon rukoillut tämän tilanteen johdosta. Ei ole sattumaa tämä elämä vaan johdatusta, vaikka se välillä tuntuisi vievän vähän oudompia reittejä. Isä tietää!

   Poista
 10. Schöne Bilder von den Wasserperlen.

  Gruß
  Noke

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia!

  Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi! Ensimmäinen työpäivä uudessa paikassa on onnellisesti ohi. Monta uutta asiaa tuli kerralla, mutta eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan...

   Poista
 12. Olipa ihana pitkästä aikaa tulla tänne - niin upeat kuvat! Siunausta uuteen työpaikkaasi; Jumalan johdatus on monesti ihmeellisempää kuin osaisimme itse koskaan edes suunnitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hitunen, ettet ole minua unohtanut vaan tulit tänne vierailulle!
   Ja kiitos myös toivotuksista: siunausta todella tarvitaan. Jumala välillä yllättää meidät ja johtaa uusille, avaamattomille oville. Onneksi en käynyt tästäkään ovesta yksin vaan Isän kanssa.

   Poista
 13. Voi miten kauniita kuvat onkaan! Joskus sade saattaa harmittaa kun kastuu läpimäräksi ja palelee mutta tuollaisen luojan luoman kauneuden nähdessään ei taatusti enää harmita!
  Olipa hieno juttu että työasiasi järjestyivät näin nopeasti. Tottahan ikävä varmasti ensin jäytää mutta lapset aikakin ovat joka paikassa yhtä ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella järjestyivät nopeasti, ettei itse melkein perässä meinannut pysyä. Aika näyttää, voinko jäädä tuonne pidemmäksi aikaa vai mikä on seuraava vaihe elämässä.

   Ja kyllä luonto jo kovasti vettä kaipaisi, mutta huomenna sitä taitaakin tulla monen päivän edestä. :)

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!