keskiviikko 16. joulukuuta 2015

NÄPERTELYÄ

Saan silloin tällöin askartelu- ja käsityöpuuskia. Noin kuukausi sitten virkkasin lumihiutaleita ja pikkuisia lumikuusia oikein urakalla (päivitän kuvia ehkä jossain vaiheessa). Eilen illalla, ihan hetken mielijohteesta, kaivoin vanhoja, käyttämättömiä joulukortteja sekä jouluisia papereita esiin ja koristelin tulitikkurasioita tuliaislahjoiksi. Homma karkasi käsistä, kun askartelu oli niin mukavaa. Jolleivat tulitikkulaatikot olisi loppuneet, olisin askarrellut niitä vaikka kuinka paljon. Jouluradion mukava musiikki siivitti saksia ja antoi ajatuksia. Työpäivän jälkeinen väsymyskin katosi jonnekin. Käsillä tekeminen on niin rentouttavaa!


15 kommenttia:

 1. Askartelu on niin mukavaa. Olen samaa mieltä kanssasi. Innostuin vuosikymmenten jälkeen jopa kansalaisopiston askartelupiiriin syksyllä.
  Annatko kenties uuden kauniin ulkoasun saaneita tikkuaskeja lahjaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä: askit menevät osin tuliaisiksi, mutta myös ensi vuoden joulumyyjäisiin kuoron pöytään. Olenkohan sopivan aikaisin liikkeellä? :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna! Minustakin niistä tuli ihan söpöjä.

   Poista
 3. Ihania tikkuaskeja. Niitä on kiva viedä pikkulahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne! Pieni askin tuunaus tekee saajansa iloiseksi.

   Poista
 4. Hauskoja! Minä olen tuunaillut iltaisin vanhoja joulupalloja. Virkkaan niihin verkkoa puuvillalangasta. Palaneista lampuistakin olisi ideaa, jos vaan ehdin tehdä ennen joulua. Kun pitäisi saada aikaan jotain siivousta ja leivontaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota hommaa olisi kyllä kiva joskus kokeilla, sillä olen nähnytkin erilaisia malleja joulupallojen tuunauksesta.
   Voi, maailmassa olisi vaikka mitä ihanaa ideaa kokeiltavaksi.

   Poista
 5. Tosi kivoja pikku laatikoita. Niinpä se tahtoo olla että askartelu, tai mikä muukin käsitöiden teko vie mennessään kun siihen innostuu. Aika kuluu mukavasti ja iloita aikaansaannoksistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minäkin huomasin istuneeni hyvän tovin askien kimpussa ja tunsin virkistyneeni kovasti.

   Poista
 6. Voi, miten kivalta näyttää ja kuulostaa sinun jouluvalmistelusi! Minun ainoat valmisteluni ovat olleet a)joulutähden osto b) valmiin mantelikakun tilaaminen. Kynttilät ovat olleet ostoslistalla monta viikkoa, mutta en niitä silti ole muistanut! Ai niin, ja varasinhan jouluaterian muiden suomalaisten kanssa. Tulee se joulu silti näinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se joulu tulee, vaikka sitä ei suuremmin valmistelisikaan. Ihanaa joulua teille sinne lämpimään; nyt on taatusti erilainen joulu!

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!