sunnuntai 13. joulukuuta 2015

MYYJÄISET

Joulun alla myyjäisiä riittää.Tänään käväisin itsekin kylän eri järjestöjen ja yksityisten henkilöiden järjestämissä myyjäisissä. Oli siellä todella monenlaista herkkua ja käsityötä. Ja tietysti myös arvontaa. Onni suosi sen verran, että voitin kahvipaketin. :)

Suurin ryysis oli mennyt jo ohitse, kun itse käväisin ostoksilla, mutta löysinpä kuitenkin vielä jotakin joulupukin konttiin laitettavaa.

Illalla kotikirkko täyttyy Kauneimpien joululaulujen laulajista ja sinne suuntaan minäkin. Kuoromme esittää kolme jouluista kappaletta, joita on harjoiteltu lokakuun lopusta lähtien. Yhdessä laulaminen on melkoisen ihanaa!

Levollista kolmatta adventtisunnuntaita Teille jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Mekin kävimme tänään Navetanvintin joulua katsomassa. Eilen illalla olin Kaarlelan kirkossa ihanassa joulukonsertissa.
  Hyvää kolmannen adventin iltaa ja hyvää joululaulujen iltaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väki kokoontuu joululaulujen äärelle. On se vaan niin terapeuttista, kun voi joko kuunnella tai itse laulaa joululauluja. Kirkkomme oli eilen illalla ihan täynnä, vaikka jo klo 15. oli ollut ensimmäinen tilaisuus.

   Poista
  2. Konsertissakin oli kirkko ihan täynnä, siellä lauloivat Korkialan sisarukset (Matti Korkiala, joku vuosi sitten tangokuningas). Heillä on yleensä useampi konsertti ympäri maakuntaa, mutta nyt oli järjestetty vaan yksi.Ihanat laulut tuovat niin joulumielen jokaiselle.

   Poista
  3. On teillä mahtanut olla mahtavat sävelet kirkossanne! Kirkossamme on ensi viikonvaihteessa Paula Koivuniemen joulukonsertti, mutta en ole sinne menossa, kun en niin kovasti häntä fanita. Luulen kuitenkin kirkon täyttyvän jälleen.

   Poista
 2. Kyllä niistä myyjäisistä yleensä jotain aina mukaan tarttuu ;) Ihania herkkuja ja voih, kurkkuja! Meidän kurkkusato epäonnistui täysin joten joudumme tyytymään kaupan kurkkuihin. Nuo itse laitetut olisi paljon parempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta: itsetehdyt kurkut ovat aivan toisenlaisia kuin kaupasta ostetut. Anoppi on tehnyt meille kurkkuja jo vuosikymmenten ajan, mutta näitä kuvassa näkyviä säilykkeitä ostin joulutuliaisiksi

   Poista
 3. Kauniita käsintehtyjä myytäviä. Ihanaa, että joku jaksaa tehdä :-)

  Rauhallista adventtia sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä oli paljon ihanaa katseltavaa ja ostettavaa. Enemmän olisin ostanutkin, jos budjetti olisi sen sallinut. Tuollainen myyjäistapahtuma on kyllä kiva: tapaa tuttuja, ilmapiiri on jouluisa, mutta myös leppoisa ja aina jotain kivaa löytyy ostettavaksi.

   Poista
 4. Paljon on tuotteita myynnissä. Kyllä ihmiset osaavat ja harrastavat kättentöitä. Täälläkin oli myyjäiset, mutta oli liian vähän väkeä liikkeellä, eikä kauppa käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, ettei väki lähtenyt siellä liikkeelle! Oliko päällekkäisiä tilaisuuksia?

   Poista
 5. Kivojahan nämä myyjäiset ovat, monenlaista omatekemää ihanuutta ja herkkua on tarjolla.
  Kauniissa jouluisissa pusseissa pikkuleivät ja nuo pikkutontut ovat niin söpösiä.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hienoa, että varsinkin urheiluseuran väki valmistaa myyntipöydän tuotteet talkoilla, mutta hyvä sekin, että yksityiset käsityöntaitajat saavat tuotteitaan esille ja myyntiin. Laatu oli ainakin kova noissa myyjäisissä.

   Poista
 6. Hienot myyjäiset, löytyy melkein mitä vaan!
  Hyvää joulunalusviikkoa sinulle, Piipe!♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellista joulunalusviikkoa myös Sinulle! <3

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!