maanantai 28. joulukuuta 2015

JOULUNJÄLKEISTÄ ELÄMÄÄ

Arki alkoi. Tosin vielä kuuntelen jouluisia säveliä ja nautin kuusenkynttilöiden valoista hämärässä tuvassamme.
Joulumme meni leppoisasti: yhdessäoloa, perinteisten jouluruokien ja suklaan syöntiä, ulkoilua, kirkossa käyntiä, ystävien ja sukulaisten tapaamista. Kaikesta kiitollinen mieli. 


Illalla selailin vielä saamiamme joulukortteja. Aikamoinen nippu niitä tulikin, jokaista lähettäjää ajattelin lämmöllä. Kortit pistän nippuun ja vien vintille niille varattuun pahvilaatikkoon, sillä en henno heittää niitä menemään.                                                                                                          
Mahtavatkohan perinteiset kortit korvautua jossain vaiheessa kokonaan sähköisillä tervehdyksillä? Muutosta on jo ilmassa. Kenties nämä kortit ovat aikanaan aarteita.

 Yhden joulupaketin mukana tuli suloinen väritettävä kortti. Vielä taitaa löytyä kaappien kätköistä poikieni vanhoja puuvärejä tähän puuhaan ja ilomielin kuvan väritänkin, sillä nyt on aikaa. Kortin toiselta puolelta löytyi mukava ja ajankohtainen toivotus: tästä päivästä lähtien alan viettää vuorotteluvapaani ensimmäistä jaksoa, joka kestää aina toukokuun puolelle asti! Joululomani venyy tällä kertaa siis melkoisen pitkäksi. :)11 kommenttia:

 1. Ihana aika jäädä vapaalle! Valo lisääntyy päivä päivältä ja ulkoilukelejä varmasti riittää ja pääset kuvaamaan milloin haluat, melkein käy kateeksi mutta ei sitten kuitenkaan, olinhan itse viime vuonna 4 kk saikulla vaikkei se ihan sama asia olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin saonut monille, että vapaalla kuljeskelen paljon metsissä kamera kainalossa ja kuvailen luontoa. Luonnossa sieluni lepääkin parhaiten.

   Poista
 2. Olen jo hieman huomannut, että sähköiset joulutervehdykset ovat tulleet tavallisten joulukorttien rinnalle. Saatiin molempia.
  aarteita joulukortit ovat. Säilyttäisin itsekin, muttei ole tilaa, joten pistän ennen ensi joulua vanhat kortit pois.
  Sinulle upeaa vuorotteluvapaata ja vallan mahdottoman mainiota tulevaa vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aimarii! Kovasti tätät vapaata odotin, joten on ihanaa, että se onnistui. Yritän vapautua töistä myös henkisellä tasolla, mutta sen toteutuminen käynee hitaammin kuin fyysinen poissaolo.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Unelma! Katsotaan, kuinka värikäs vapaa siitä muodostuukaan. :)

   Poista
 4. Ihanaa että pääsit myös vuorotteluvapaalle! Leppoisia vapaapäiviä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hitunen! Onhan tämä luksusta, kun vapaaseen on vielä mahdollisuus. Toisen puoliskon aion pitää ensi vuonna samaan aikaan.
   Suloisia vapaapäiviä myös Teille!

   Poista
 5. Oi ihanuutta, sinulla on vapautta olla ja tehdä, mitä huvittaa! Toivon suloista vuorotteluvapaata, antoisia luontoretkiä ja kameran kanssa kulkemista vailla huolten häivää ja kiirettä, mieltä ja kroppaa lepuuttaen.♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!