maanantai 9. marraskuuta 2015

ILON PAKETTEJA

On taas se aika vuodesta, kun pakkaan tavaraa pieneen kenkälaatikkoon. Lahjapaketin saa tuntematon lapsi jossain päin Romaniaa tai Moldovaa.  Kenelle tahansa meistä kyse on rahallisesti pienestä satsauksesta, mutta lahjan saajalle se on merkittävän iso ilo. Kenties paketti on lapsen ensimmäinen koskaan saama joululahja.
Lähetysjärjestö Patmoksen organisoima Joulun Lapsi-keräys toteutuu jo 21. kertaa. Viime vuonna paketteja toimitettiin perille 28197 kappaletta, tänä vuonna tavoitteena on 32000 kenkälaatikkolahjaa.
Itse olen uskaltautunut mukaan senkin takia, että tiedän pakettien menevän perille saakka eivätkä ne joudu mustanpörssin hyllyille.
Vielä on viikko aikaa pakata oma kenkälaatikko ja viedä se lähimpään keräyspisteeseen. Operaatioon voi osallistua myös rahalahjoituksin. Ja jotta tiedät avun menevän perille, katso alla oleva video. Itse en voi katsoa sitä itkemättä, kun näen pienen lapsen rajattoman riemun saamistaan lahjoista.ps. Lämmin kiitos työkavereilleni, jotka halusivat osallistua keräykseen. Yksikin yhdessä koottu paketti on tuikitärkeä! Kenties Sinäkin haluaisit kantaa kortesi kekoon. Pienistä puroista muodostuu suuria virtoja!

16 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Kiitos sinulle, minä jaoin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Tämän postauksen tarkoitus on nimenomaan operaation tutuksi tekeminen. Jos yksikin innostuu tekemään lahjapaketin tämän päivityksen perusteella, olen todella onnellinen!

   Poista
 2. Taas on aika tehdä ja jakaa jouluiloa.
  Sukkia on minullakin valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, Aimarii! Paljaita ja palelevia varpaita riittää. Kiitos, kun olet talkoissa mukana.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että paketin saajan ilon lisäksi voi lahjan antajakin kokea valtavaa iloa. Antaessaan saa, vai mitä?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kuka lie alunperin saanut asian sydämelleen, mutta olen niin iloinen, että niin moni on lähtenyt vuosien myötä operaatioon mukaan.

   Poista
 5. Todellisia joululahjoja.
  Riemastuttava saajan ilo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ole suloinen tuo pieni lahjansaaja? Me, jotka yltäkylläisyydessä ja tavaranpaljoudessa elämme, emme varmasti osaa iloita lahjoistamme noin valtavasti.

   Poista
 6. Pari laatikkoa kans palautin toissapäivänä keräyspisteeseen.

  VastaaPoista
 7. Saisinkohan minäkin pakattua, ainakin yhden laatikon. Kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii! ja jos ei ehdi täyttää laatikkoa kaikella mahdollisella tavaralla, voi vajaankin paketin palauttaa. Paketit täydennetään viimeistään siellä keskusvarastolla Helsingissä.
   Ihanaa, että olet mukana!

   Poista
 8. Aivan ihan tuo video ♥
  Jospa minäkin ensi vuonna, hidas hämäläinen kun olen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonnakin ehtii! Ja jos haluat, voit tehdäJoulun Lapsi-sivuilla virtuaalipaketin ja maksaa sen netin kautta.
   Lempeää sunnuntaipäivää Sinulle!

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!