maanantai 10. elokuuta 2015

VAPAUDEN TUNNETTA

Esikoisemme on aina ollut sellainen liikkuvainen ja energinen rämäpää. Kun poikamme pari serkkua alkoi harrastaa laskuvarjohyppyä, päätti esikoinenkin kokeilla ja taisi jäädä samantien koukkuun. Takana on jo melkoinen määrä hyppyjä ja sepä mahdollisti sen, että nyt hän sai laskeutua muuallekin kuin lentokentällä sijaitsevalle paikalle.

Viime viikolla saimmekin sitten yllätysvieraan taivaalta, kun esikoinen hyppäsi kilometrin korkeudesta suoraan lapsuuskodin pihaan. Vähän äitiä hirvitti, kun katseli poikansa kieppumista korkeuksissa, mutta niin vain hän pääsi maan kamaralle ja laskeutui siististi jaloilleen. Minulta tuollaiset hypyt kyllä jäävät tekemättä, mutta tietysti kunnioitan niitä, jotka tuollaista harrastavat ja voittavat pelkonsa.
                                                Varjelusta kaikille hypyillesi, Esikoinen! <3

9 kommenttia:

 1. On varmaan hieno tunne liidellä tuolla ilmassa, mutta kyllä jäisi minultakin hypyt tekemättä :)

  VastaaPoista
 2. Huh, huikea temppu! Täällä meilläpäin lentelee varjoliidokilla joku, kesäisin hyvällä säällä taivaalta kuuluu pörinää ja joskus näkyykin lennokki. Tarkkaa nimeä en laitteelle tiedä mutta tuon näköinen se on kuin laskuvarjo, siinä on vain moottori.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että äiti malttaa antaa lapsen nauttia sellaisesta, mikä menee oman mukavuusalueen ulkopuolelle :-)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se todella hurjalta näytti. Kai kyse on todella vapauden ja painottomuuden tunteesta.

  Kiitos Teille kommentin kirjoittaneille! Mukavaa keskiviikko-päivää.

  VastaaPoista
 5. Hui hui, minä en tiedä uskaltaisinko edes katsoa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa, hirvittikö minua. Toisaalta luotin siihen, että esikoinen on jo melkoinen tekijä sadan hypyn jälkeen. Kaipa vain on luotettava, että Vahvemmat Käsivarret kannattelevat lapsiamme.

   Poista
 6. Hieno hyppy - voihan sitä kotiin saapua noinkin! Mieheni on käynyt keväästä asti varjoliitokurssilla; harmi vaan, kun säät ovat olleet siihen vähän oikukkaat ja nyt ei käsi taivu varjon pitelemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aika erikoinen kotiintulo, vai mitä? Toisaalta tuntui hellyttävälle, että esikoinen halusi hypätä kotipihalleen iloksi meille, puolisolleen ja tämän pikkusisaruksille, joille yllätyshyppy oli tarkoitettu.

   Haluaisitko itse kokeilla varjoliitoa? Harmillista, että kelit eivät ole olleet suosiolliset siihen. Toivotaan, että puolison käsi pian kuntoutuu.

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!