sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

SAVONLINNASSA

Keskiviikkona lähdimme ystäväpariskunnan kanssa matkalle Savonlinnaan. Me naiset olimme varanneet liput oopperajuhlille, miehet puolestaan tutustuivat Luston metsämuseoon. Mukavan lisän matkalle antoi poutainen sää, sillä koko aikana ei satanut yhtään. Sanoisin, että aika harvinaista tänä kesänä!Enpä olekaan koskaan aiemmin ollut Savonlinnan oopperajuhlilla. Nyt sitten istuimme jykevän linnan kiviseinien suojissa ja nautimme Matti Salmisen tulkitsemasta Boris Godunovista sekä huikeasta oopperakuoron laulusta.


Pari kuvaa nappasin ennen esityksen alkua, sillä ymmärrettävästi itse oopperaa ei saanut kuvata. Tässä kuitenkin maistiaiset:  

6 kommenttia:

 1. On varmasti ollut upea esitys. Olen käynyt savonlinnassa, hieno paikka sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se upea kokemus! Olavinlinnassa olen käynyt ensimmäistä kertaa pikkuisena tyttönä ja nyt aikuisena useampaan kertaan. Tällä kertaa ei vain ollut mahdollisuutta kierrellä linnassa. Savonlinna on viehättävä kaupunki.

   Poista
 2. Olen aina haaveillut pääseväni Savonlinnan oopperajuhlille, mutta vielä on toteutumatta. Matti Salminen on suosikkini aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matti Salmisen ääni on edelleen vahva ja hyvä, vaikka mies on jo 70-vuotias. Tosin osittain hänen äänensä hukkui orkesterin soiton alle.
   Ei muuta kuin lippuja varaamaan vaikka ensi kesän juhlille! :)

   Poista
 3. Komea paikka, ja varmasti upea esitys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olavinlinna on todella jyhkeä paikka, joka kätkee muuriensä sisään monenlaista tarinaa. Tänään luin lehdestä, että nyt on ilmestynyt uusi kirja linnan historiasta ja siihen liittyvistä legendoista, mm. linnanneidosta, joka elävän muurattiin linnan muuriin.

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!