sunnuntai 10. toukokuuta 2015

KUULIN KÄEN KUKKUVANAamuaurinko houkutti meidät metsäretkelle jo hyvissä ajoin. Voi sitä lintujen laulukuoroa, joka säesti vaeltajien askelia! Ja aivan kuin äitienpäivän kunniaksi heläytti käkikin kukkuvan laulunsa ja tervehti meitä. Koivujen hento vihreys kylpi auringonsäteiden valossa. Paljonko sitä enää tähän kiitollisuuden tunteeseen voisi lisätä? Kevät on niin ihanaa aikaa!


   Tämä päivä on omistettu meille äideille ja mummoille. Oman äidin haudalle vein jo eilen ruusuja ja tänään odotan poikiani ja miniääni päivälliselle.
Oikein iloista, onnellista ja lämpöä täynnä olevaa toukokuun toista sunnuntaita Teille jokaiselle täällä kyläilevälle!

9 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!
  Kiitos, hyvää äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kevät aamut täynnä linnunlaulua, sityä parasta konserttia mitä olla voi. Ja heräävä aamu, voiko kauniimpaa ollakkaan.
  Hyvää äitienpäivän iltaa ja tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat! Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos hienosta postauklsesta, Piipe;)
  Hyvää äitienpäiväniltaa sinulle! ♥♥

  VastaaPoista
 5. Kiitosmieli on läikkynyt täälläkin tämän päivän ja kevätlumon johdosta! Eilen hämmästelin ja ihastelin ykskaks puhjenneita koivunlehtiä. Kuluneella viikolla on tapahtunut ihmeitä, kuin koko luonto olisi pukeutunut suloiseen vehreyteen:) On tämä hurmaavaa aikaa!

  Lämmin äitienpäivän halaus luoksesi, voi hyvin♥

  VastaaPoista
 6. ISO ja LÄMMIN KIITOS jokaisesta tervehdyksestä! On ilo lukea kommenttejanne!
  Onnellista alkanutta viikkoa ihan jokaiselle Teille! Aurinko täällä veilä paistelee, vaikka huomiseksi on jo luvattu vesisadetta. Eipä anneta sen haitata vaan porskutetaan eteenpäin ja nautitaan keväästä.

  VastaaPoista
 7. Käkikin on jo kukkunut? Hurjaa vauhtia kevät siellä eteni, vaan eikö sitten tullut koleat ilmat sateineen hidastamaan sitä vauhtia?
  Koivussakin jo noin suuri lehti. Meillä ei ole vielä hiirenkorvallakaan, mutta perässä tullaan. Lumet sentään osapuilleen sulaneet, vettä liikkeellä sitäkin enemmän.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!