torstai 30. huhtikuuta 2015

SÄÄTIEDOTUS PITI PAIKKANSA!Kyllä se säätiedotus oikein ennusti: ilalla alkoi sataa märkää lunta suurina leppeinä ja aamulla maa oli valkoinen. Ehdin napata muutaman kuvan, ennen kuin lähdin ajelemaan pyörällä töihin. Vähän kieli keskellä suuta sai taiteilla, mutta selvisinpä kaatumatta perille asti.

                                  Pienet silmut koettivat tareta lumi- ja jääkiteiden keskellä.


Mutta onneksi lumipeite on vain väliaikainen. Iltapäivän ihana aurinko sulatteli vastasataneen lumen ja esikot pääsivät oikomaan kukkavarsiaan.

Huomenna kuukausi vaihtuu ja ollaan taas askeleen lähempänä kesää. Itsellä ohjelmassa on ruisleivän leipomista ja ylimääräisestä vapaapäivästä nauttimista. Sunnuntaina suuntaan Taulumäen kirkkoon, jossa kolme 100-vuotiasta Jyvässeudun kuoroa esiintyy yhteiskonsertissa. On ilo olla laulamassa kuorolaisena mm. Finlandia-hymniä. Tervetuloa kuuntelemaan, jotka asutte lähistöllä!

Iloista vappua!

12 kommenttia:

 1. Täällä eilinen sade onneksi tuli pahimmillaan vain räntänä :)
  Iloista vappua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin!
  Hienot sääkuvat. Meillä on vielä maa valkoinen, tuli niin paljon tuota lunta!

  VastaaPoista
 3. Esikot näyttää ainakin selvinneen lumikylvystä hyvin.
  Ilosta vappua.

  VastaaPoista
 4. Oi joi, tuollaista maisemaa en enää haluaisi! Onneksi täällä rannikolla on ollut aurinkoisia päiviä.
  Hyvää vappua ja vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 5. Moni tuttu oli Facebookiin laittanut kuvia lumisista pihoista, tuntuu se vain hassulta katsella näitä kun ei ole täällä meillä päin enää lunta näkynyt vähään aikaan :)

  VastaaPoista
 6. Aurinko onneksi sulatti lumet vielä iltapäivän aikana ja tänään vapunpäivänä on mukavan tuulinen ja poutainen sää. Katselin vanhoja valokuvia ja tasan 20 vuotta sitten oli myös paljon lunta: 4,5-vuotias esikoisemme istui valtavan (isänsä pyörittämän) ison lumipallon päällä kurahousut jalassa ja ilmapallot kädessä leveästi hymyillen.
  Vuonna 1984 oli taasen suorastaan helteinen vappu, kun sitä opiskelijana vietin Jyväskylässä. Vuodet eivät ole veljeksiä!

  Kiitos viesteistänne!

  VastaaPoista
 7. Voi hurja! Onneksi lumi suli pois. Täällä meillä satoi vain räntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi todellakin! Tähän aikaan keväästä ei kaipaa yhtään enää lunta. Eilen mittari näytti puolestaan +20 astetta, joten todella paljon lämpötilat heittelevät.

   Poista
 8. Varmasti oli upea konsertti. Itse laulan myös kuorossa ja on tullut laulettua Finlandiahymni konsertissa, kolmisen vuotta sitten, mutta ei ihan perinteiseen tapaan. Laulan Viihdekuoro Buffossa, joka on pohjoismaiden suurin kuoro. Meitä naisia on siinä n. 140 henkeä. Laulaminen on ihan mahtava harrastus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, kiitos kommetoinnista ja kiva, kun löysit blogiini. Meillä oli todella mahtava konsertti ja varsinkin Finlandian laulaminen sai kyyneleet silmiin. Teoksen esittäminen kokonaisuudessaan (Urkuri Jukka Hassinen soitti uruilla varsinaisen osuuden) oli kyllä niin mahtava loppuhuipennus.
   Laulaminen yhdessä on todella kivaa, vaikka se aikaa viekin. Meilläkin on iso kuoro, 40 laulajaa, ja taso on kova, mikä luo sekä haastetta että mielihyvää.
   Iloisia lauluhetkiä myös Sinulle! Taidanpa googlata tietoa Buffosta! :)

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!