torstai 18. joulukuuta 2014

JOULUA ODOTELLESSA

Viikon kuluttua tähän aikaan ollaan jo joulupäivässä. Omat  jouluvalmisteluni ovat ihanasti puolitiessä, jos lie vielä sielläkään.

Tämä viikko on mennyt kuntoutuksessa Härmässä. Onhan tämä  virkistävä ja erilainen joulunalusviikko, vaikka kotihommat mielessä ovatkin.Olen lomalla kaksi edellistä joulunaluspäivää, joten ehtii siinä vielä hyvin siivota, leipoa ja rauhoittuakin.  Lunta satoi tännekin ja maa on kauniin valkoinen ja puhdas. Taidamme saada  valkean joulun ainakin osaan maata.

Metsässä oli tänään niin ihanaa kävellä ja aistia kaikkea kauneutta ympärillä. Jouluruokaa on tullut syötyä melkein joka päivä, mutta olen myös nauttinut runsaasta salaattipöydästä. Päivittäin olen soitellut kotiin, kysellyt kuulumisia ja saanut tietää, että posteljooni on kantanut postilaatikkoomme kortteja jo kiitettävän määrän. Tänään oli tullut yllätyspaketti Saksastakin.

Ylläoleva kuva ei suinkaan ole Härmästä vaan Toivolan vanhalta pihalta Jyväskylästä. Tällä reellä lienee aikoinaan ajettu joulukirkkoon, nyt se saa seistä vanhuuden päivänsä kävijöiden ilona ja ihastuksen kohteena.

                                                                Iloista joulunodotusta!  


11 kommenttia:

 1. Antoisia kuntoutuspäiviä! Härmän herkkuja olen kuullut kehuttavan, ja lumimaisematkin olette saaneet ulkoiluun:) Nautihan olostasi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannah! Ei täällä ole ainakaan paino pudonnut, mutta supistetaan ruokailua sitten härkäviikoilla.
   Onnellista joulunodotusta Sinulle!

   Poista
 2. Tuleepa reestä muistot mieleen, samanlainen oli lapsuuskodissa ja kyydissäkin olen ollut.

  Hyvää joulumieltä!

  Ps, olen kuullut paljon kehuja Härmän kuntoutuskeskuksesta, sisko on siellä ollut useamman kerran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti ovat ajat muuttuneet lapsuudestamme. Pappani oli kova hevosmies ja hänen rekensä kyydissä olimme useinkin. Siksi tuollainen reki herättää minussakin suloisia muistoja.

   Kotiuduin juuri Härmästä ja olin erittäin tyytyväinen kuntoutusviikkoon. Toki on kaikkein parasta olla kotona, purkaa kamppeet ja käydä saunassa.Huomenna alan järjestelemään joulua.

   Poista
 3. Hyvää kuntoutusta, Piipe, ja mukavaa joulunodotusta sinulle; pian se saapuu♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aili Mummo! Nyt olen taasen kotona ja kiitollinen kuluneesta viikosta. Paljon tuli liikuttua, oltua luennoilla ja syötyäkin erittäin hyvin.

   Ihanaa on kuitenkin olla kotona ja alkaa odottamaan joulua!

   Poista
 4. Taitaapa olla Härmässäkin kohta ekan kuvan tunnelmat, meillä ainakin sataa lunta taivaan täydeltä. Ihanaa, jos jouluna olisi valkoinen maa! Minullakin on muistoja lapsuuden rekiajelusta, Lissellä ajeltiin ainakin tapanina.
  Rentoa ja mukavaa Joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidamme saada valkean joulun, myös te sinne Pohjanmaalle. Härmästä lähtiessämme oli maa valkoinen ja pikkuisen pakkastakin oli. Luonto muuttui heti niin kauniiksi ja valoisaksi.

   Lempeää joulunodotusta ja joulun iloa sinulle ja perheellesi!

   Poista
 5. Jouluntunnelmia, lumi maassa, tonttuja. siis valkoinen joulu.
  Hyvää joulua.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!