sunnuntai 14. joulukuuta 2014

3. ADVENTTISUNNUNTAIEilispäivän lumisade on kuorruttanut maiseman jo jouluiseksi.  Eilen iltapäivällä pihaan sytyttämäni kynttilät tuikuttavat vieläkin (näin aamulla) valoaan. Tänään kirkot täyttyävät joulun odottajista ja Kauneimpien joululaulujen laulajista. Itsekin olisin kuoron kanssa kirkon parvella laulamassa ellen tänään suuntaisi matkaani Härmään viikon kuntoutusjaksolle.Hyvää ja levollista 3. adventtisunnuntaita Teille jokaiselle.

9 kommenttia:

 1. Rauhallisen kaunista!!

  Hyvää 3. adventtisunnuntaita myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista, kiitos Piipe!

  Hyvää kuntoutuslomaa Härmässä ja adventtipyhää!

  VastaaPoista
 3. Ihanat leijailevat hiutaleet, ja vieläkin on lumi maassa, ainakin täällä Varsinais-Suomessa. Laulukin niin kaunis, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Meillekin oli tullut lumikuorrute yön aikana, kaunista!
  Edellisissä postauksissa sinulla oli hienoja kortteja! Osa oli minunkin lapsuudestani tuttuja.Meillä on 1930-60 luvuilta valtavasti kortteja museolla ja joskus olen tehnyt joulukorteista näyttelyn Joulupuodin aikaan. Kesän käsityönäyttelyissä on ollut onnittelukortteja esillä. Vanhat kortit on valtavan kauniita!

  VastaaPoista
 5. Piipe, kiitos tunnelmallisesta postauksesta♥♥
  Levollista & kaunista 3. adventtia sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää adventtia. Sinulla on eläviä kuvia :)

  VastaaPoista
 7. ISO KIITOS jokaisesta mukavasta kommentista ja terveiset teille Härmästä. Täällä on vähän lunta ja kolme astetta pakkasta. Tasan viikon päästä on jo jouluaatto, vaikka täällä ollessa ei siltä tunnukaan. Luulenpa pääseväni oikeaan tunnelmaan, kun pääsen jälleen kotiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!