lauantai 11. lokakuuta 2014

RUUSUJA

Aamulla käväisin pikaisesti blogissani ja katselin myös suosikkiblogieni päivityksiä. Eeviregina oli laittanut ihania kuvia vuorenkilpiruusuista enkä malttanut olla kokeilematta niitä itsekin. Koska en ole ostanut syyskukkasia rapunpieleen, marssin metsään, hain ilmaista materiaalia ja liitin "ruusuja" mukaan asetelmaan.

Kiitos vinkistä, Eeviregina!Ensi viikon olen lomalla ja jospa sitten tulisi oltua vähän aktiivisempi näiden päivitystenkin suhteen. Mukavaa lauantaiehtoota jokaiselle täällä käväisevälle!

8 kommenttia:

 1. Hieno asetelma, kiitos Piipe! ♥
  Hyvää ja antoisaa viikonloppua sinulle! ♥ ♥

  VastaaPoista
 2. No niin, löysithän sinäkin pihaltasi ruusuja! Mun omat on tällä kertaa vielä nupulla, viime vuonna oli aukinaisempia. Ihanaa kun pihalta ja metsästä löytyy kaikenlaista materiaalia.

  VastaaPoista
 3. Voi miten somia, pittääpä kokkeilla noita taiteilla omista vuorenkilposista :)

  VastaaPoista
 4. Tuon vinkin nappaan, kiitosta vaan. Aiemmin tein tuollaisia ruusuja vaahteranlehdistä, mutta nyt niitä ei täällä ole. Sen sijaan vuorenkilpiä on, joten...
  Asetelmasi on kaunis.
  Virkistävää lomaa.

  VastaaPoista
 5. Iso kiitos ihan jokaiselle kommentin kirjoittaneelle! Minustakin vuorenkilvestä sai yllättävän näyttäviä ruusuja, sillä värienkirjo on nyt parhaimmillaan. Ei muuta kuin kokeilemaan!
  Mukavaa alkanutta viikkoa Teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!