sunnuntai 28. syyskuuta 2014

VALONJUHLA

Eilen illalla ajelimme Järvilinnaan Kaiken kansan valojuhlaan, jonka eri alojen kädentaitajat olivat koonneet. Iltapäivän ohjelma oli suunnattu lapsiperheille ja illan ratoksi sytytettiin vielä kokko. Myös valoshowta ja akrobatiaa oli tarjolla, mutta sitä emme enää jääneet katsomaan. Voimakas ja kylmä tuuli pakotti lähtemään kotiin, vaikka tapahtuma sinänsä oli monipuolinen ja lämminhenkinen.

8 kommenttia:

 1. Huikeita kuvia ja kauniita esineitä! Näistä saa voimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllä siellä oli esillä toinen toistaan upeampia kädentöitä. Joillakin on ideoita ja taitoa myös toteuttaa niitä. Minä tyydyn katselijan ja ihastelijan osaan.

   Poista
 2. Olen käynyt myös tässä taide-Järvilinnassa, mutta muistan myös vastaanottokoti-Järvilinnan. Olin siellä harjoittelijana kesällä 1968. Kiinnostuin kovasti niiden poikien auttamisesta ja koulukotialan kehittämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Joku muukin lukijoista on ollut töissä ja harjoittelijana Järvilinnassa silloin vastaanottokodin aikoihin.

   Poista
 3. Todella kiva idea tuo valonjuhla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Jyväskylässä oli valonjuhlaa koko viikonloppu, mutta sinne emme ajelleet. Kuvia hienoista valoefekteistä näin toki lehdestä.

   Poista
 4. Täälläkin on pienessä kaupungissa, Alingsåsissa valojuhlat. En vain ole vielä käynyt.Se on kuukauden ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valonjuhla on kiva idea pimeän syksyn aikana. Mahtavaa, että joillakin on luovia ideoita myös tähän.

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!