tiistai 20. toukokuuta 2014

RETKEILYÄ


Tänään tehtiin lasten kanssa perinteinen kevätretki, joka tällä kertaa suuntautui Tarhalehdon eläinpihalle. Viimeöisen ukkosmyrskyn jäljiltä ilmassa leijui lämmin kosteus, joten ulkona oli miellyttävää käyskennellä ja ihmetellä monenmoista ja -kokoista eläintä. Lapsille käynti oli varmasti elämys ja olihan se sitä myös meille aikuisille. Suosittelen paikkaa lapsiperheille.

6 kommenttia:

 1. Varmaan lapset tykkäävät. Hauskan näköinen possu ja niin söpö lammas :)
  Oikein kivat kuvat!!

  VastaaPoista
 2. Kiva retki. Eläimiä on aina kiva katsella,

  VastaaPoista
 3. Heips' Kiitos suosituksesta. Itse juuri etsiskelen paikkoja joihin kesällä voisi lastenlasten kanssa ajella. Tuo on sopivan matkan päässä. Saattaa olla sama paikka jota yksi opiskelukaveri juuri tänään suositteli. Possukuva on huvittava :)

  VastaaPoista
 4. En lakkaa ihmettelemästä, kuinka vuohet tuollaisilla sorkilla kiipeilee kivillä ja kallioilla. Luulisi juuri niillä lipsahtavan alas : ) Ihana possu ja ihanat eläimet!

  VastaaPoista
 5. Lapset olivat aivan innoissaan kaikista noista eläimistä ja selvästikin eläimet olivat tottuneet lapsivieraisiin. Varsinkin tuo minipossu oli oikein seurallinen ja röhki lapsille "vastauksia".

  Mayo, ihmeellistä on, että vuohet todella pystyvät ketterästi kiipeilemään kiperissäkin paikoissa. Hontelot sorkkajalat on ilmeisesti luotu juuri tuollaisiin paikkoihin.

  Kiitos Teille jokaiselle täällä kommentin antaneille! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!