lauantai 10. toukokuuta 2014

KUOPSUTUSTA JA KUKKASIAIltapäivällä päätin vihdoinkin iskeä pihakukkapenkin kimppuun. Kasvukausi on jo alkanut niin kukkasten kuin rikkakasvienkin osalta. Eipä sitten muuta kuin lapiotöihin  ja kitkentään. Koko penkki pitäisi uudistaa kokonaan, mutta menköön vielä tämän kesän. Meiltä liikenisi kyllä runsaasti perennoita jaettavaksi, kunhan ottajia olisi.
                                               Hoidanko minä puutarhaa vai puutarha minua?

                                                                 Kesän kukkaloistoa odotellessa...
9 kommenttia:

 1. Tuo on se homma mihin minunkin pitäisi ryhtyä, ja uudistustakin olen suunnitellut jo muutaman vuoden...ehkä ensi keväänä, vai pitäisikö jakaa syksyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapenkin uusiminen vaatii inspiraatiota ja voimaakin. Meillä on tarkoitus hieman laajentaa kukkaisaluetta; mutta tosiaan ehkä ensi vuonna. Onnistuu se kasvien jakaminen syksylläkin. Vanha sääntö kuulemma on, että alkukesästä kukkivat jaetaan syksyllä ja syksyllä kukkivat jaetaan keväällä.

   Poista
 2. Se on nyt tätä puutarha-aikaa :)
  kaunista kukkaloistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Puutarhassa puuhailu on ihan mukavaa hommaa, kunhan se ei mene stressin puolelle. Meillä on iso piha-alue, joten nurmikon leikkausta ainakin riittää vähän liiankin kanssa. Onneksi perheen miesväki on hoitanut isommat alueet ja minä viimeistelen puskanjuuret yms. pienellä leikkurilla.
   Kukkaset tuovat paljon iloa, joten kukkapenkkejä kuopsuttaa mielellään.

   Poista
 3. Täällä päin on ollut koko viikon kamalan kylmä ja sateinen, mutta tänään on ollut pitkästä aikaa lämpimämpää taas. Jos se kesä sieltä alkaisi.. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesä joskus tulee; eletään sinä toivossa! Tänä aamuna sataa, taitaa tulla harmaa päivä, mutta luonto pukeutuu ainakin kauniiseen vihreään tuon sateen ansiosta.

   Kiva, kun tulit vierailulle tänne Kylätielle! Tervetuloa uudelleen!

   Poista
 4. Puutarhanhoito on mukavaa puuhaa:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos upeasta kukkapostauksesta, Piipe!
  Oikein hyvää äitienpäivää sinulle;)

  ♥♥

  VastaaPoista
 6. Mukavaa puuhaa siellä.
  Hyvää Äitienpäivää sinulle♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!