sunnuntai 19. tammikuuta 2014

MAKING A TRADITIONAL FINNISH RYE BREAD IN ENGLISH



Eilen minulla oli harvinainen tilaisuus opettaa ruisleivän tekoa Tasmaniasta tulleelle vaihto-oppilaalle. Kummilapsemme perhe halusi tarjota suomalaista eksotiikkaa vieraalleen ja hapanleivän valmistushan on sitä, jos mikä!




 Leipien kohotessa pöydällä nuoret neitoset (vaihto-oppilas ja kummityttömme) kävivät läheisellä lammella kuvaamassa ja tekemässä taidetta...

... ja paistamisen jälkeen oli mukava lähteä lämmin leipä kainalossa kotiin. Toivottavasti rukiinen hapanleipä myös maistui kaukaiselle vieraallemme.

4 kommenttia:

  1. Nam!!! Pitäisi taas leipoa ruisleipää pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka hyvännäköstä leipää, nam .. :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää ruisleipäsi, Piipe:)
    KIitos postauksesta; hyvää sunnuntai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  4. No nami!
    Johan pistit houkutavan postauksen :P
    Kunnon ruisleipää ei voita mikään.
    Ihanaa, lumienkeli ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!