maanantai 29. heinäkuuta 2013

VITAMIINEJA (MUTTA EI PURKISTA)

Onnistuin saamaan vielä yhden vapaapäivän ja sen olen käyttänyt marjastukseen. Jo aamutuimaan suunnistin lapsuuteni mummolaan, jonka pihassa on valtavat pensaat puutarhavattuja. Niitä sitten keräilin enoni vaimon kanssa peräti 15 litraa. Kotona on ollut sen jälkeen pakastus- ja hillonkeittourakka ja marjoja olen napsinut suuhuni niin paljon, että jo mahassa kiertää. Mutta mikäpä sen ihanampaa kuin syödä tuoreita ja mehukkaita marjoja suoraan puskista!


Kotipuutarhassakin alkaa pian marjankeruu. Mustat viinimarjat kypsyvät, samoin valkoherukat, karviaiset ja tyrnit. Kyllä nyt on saatavilla vitamiineja ilman apteekkiakin!


6 kommenttia:

 1. Oi miten herkulliset vadelmat, ja vielä lapsuuden mummolasta! Vattuja kaipailen omaankin puutarhaan, pitäisi niitä istuttaa, ja muitakin marjoja lisää.
  Mikäs sen suloisempaa kuin poimia suoraan puutarhasta marjat piirakkaan, hillota ja mehustaa.

  Ihanaa viikkoa sinulle Piipe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mummolassa tulee käytyä ihan liian harvoin! Oli kiva jutustella enon vaimon kanssa siellä puskien keskellä. Välillä vaivuin ajatuksissa lapsuusmuistoihin ja ajattelin mummoani.
   On niin ihanaa, kun noita herkkuja saa puutarhasta ja metsistä. Nautitaan!

   Onnellista viikkoa myös Sinulle, Hannah!

   Poista
 2. Vitamiinipommi postaus.
  Herkullisia päiviä!

  VastaaPoista
 3. Ihania marjoja pensaat punaisenaan, ja kankaat sinisenään!
  Kiitos herkkumarjavitamiinipostauksesta, Piipe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Eilenkin käytiin puolison kanssa keräämässä pari ämpärillistä mustikoita, joten kyllä nyt on herkulliset hetket käsillä. Ihanaa!

   Mukavaa päivä jatkoa Sinulle!

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!