keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

MITÄ IHMETTÄ?

Eilen päivitin blogiani ("Mummolassa") ja ajattelin liittää samalla kertaa tunnisteita vanhempiinkin teksteihin. Kas kummaa, jostain syystä helmikuisia tekstejä ("Aarteita vintiltä", "Ruisleipää, kiitos" ja "Oravan eväitä ja muutakin...") siirtyikin eiliselle, kesäkuun 4. päivälle. Tietääkö kukaan kokeneempi bloggaaja, miten se on mahdollista? En mielestäni painanut mitään ylimääräisiä nappuloita enkä tietääkseni poiminut helmikuun juttuja kesäkuulle. Onko jollekin muulle sattunut vastaavaa ja miten tekstit saa pullautettua takaisin omalle aikajanalle kyselee tiedosta kiitollinen Piipe :)

6 kommenttia:

 1. En kyllä osaa avustaa ongelman suhteen, mutta onneksi tekstit eivät kadonneet bittiavaruuteen vaan vaihtoivat päiväystä.
  Oletkos kokeillut ommella Aunen kaavoilla leninkiä?
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Onneksi eivät kadonneet mihinkään. Olen ommellut aika vähän (lakanoiden päärmäyksiä ja jotain muuta helppoa), joten en ole uskaltautunut tekemään noilla kaavoilla mekkoja. Olen kyllä ajatellut teettämisen mahdollisuutta tai jos joku voisi neuvoa vieressä, niin mielelläni ompelisin. Ovat nuo mekot sen verran tyylikkäitä ja ihanan naisellisia. Olen kaavoista oikein onnellinen!

   Poista
 2. Sulla on näköjään julkaisupäivät karannut ja kaikki nuo viestit on menny samalle päivälle. Kokeile tällaista. Mene sillä "kynällä" joka on julkaistujen tekstien lopussa viestinkirjoitutilaan. Oikeanpuoleisessa palkissa on "Julkaistu" osio. Klikkaa se auki ja kokeile vaihtaa jokaiselle tekstille oikea päivämäärä kalenterista. Itsellä tuo päivän vaihtaminen onnistui, kun kokeilin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, ISO KIITOS tästä avusta!!! Osasit neuvoa hienosti ja hyvin osasin ohjeillasi siirtää tekstit oikealle aikajanalle. Hyvää viikonloppua Sinulle!

   Poista
 3. Anne osaa selittää, kokeilenpa joskus minäkin noita juttuja..:))

  Ihanaa viikonloppua, Piipe!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun ongelma selvisi ja korjaus onnistui. Aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!