lauantai 4. toukokuuta 2013

AVOINTEN OVIEN PÄIVÄTTänä viikonloppuna paikkakuntamme eri alojen taiteilijat pitävät työpajoissaan ja gallerioissaan avointen ovien päivää. Itse kävin  ystäväni kuvataiteilija  Ulla Aatisen pajassa katsomassa työskentelyä ja valmiita taideteoksia sekä vaihtamassa ajatuksia elämän eri aloilta. Vierailu oli mukava piriste arkisen lauantaipäivän siivous- ja pyykinpesurutiinien keskellä.Ullan galleriapaja sijaitsee maaseudun rauhassa, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä ja hän järjestää aika ajoin myös taidekursseja, joten jos kiinnostaa, otapa taiteilijaan yhteyttä!

6 kommenttia:

 1. Hienoa että sinulla on tällainen taiteilijaystävä!
  Oikein kaunista & leppeää viikonloppua, Piipe T. Aili-mummo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloitsen minäkin Ullan ystävyydestä! Hyvää viikonloppua Sinullekin!

   Poista
 2. Kyllä tuollainen retkipäivä aina siivouspäivän voittaa.
  Villakoirat voi hoidella sitten joku toinen päivä XD.
  Iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Oli ilo käydä Ullan luona ihastelemassa hänen kättensä töitä. Onnellista päivää myös Sinulle!

   Poista
 3. Olisipa mielenkiintoista seurata taiteen syntyä :). Jospa joskus sattuu matkan varrelle niin tiedä vaikka piipahdamme. Vastasin blogissani haastekysymyksiisi, kiitos niistä ja mukavaa alkavaa keväistä viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun osallistuit haasteeseen. Ullan taidegalleriassa kannattaa ehdottomasti käydä! Hän on valtavan luova ja lämmin ihminen. Ullan taidetta on myös esillä Jyväskylän Naissaaressa (Vaajakoskella)23.6. -14.7. Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

   Poista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!