perjantai 25. tammikuuta 2013

 PERJANTAI-ILTA

Työviikko on takana ja on ihanaa valmistautua viikonloppuun. Mitään erityisiä suunnitelmia minulla ei ole, mutta jospa sitä tulisi ulkoiltua, luettua rästiin jääneitä lehtiä, kenties leivottuakin. Puoliso ja armeijasta viikonloppulomalla oleva kuopukseni olivat ehtineet jo imuroidakin, ennen kuin tulin töistä, joten mikäpä tässä on ollessa!

Työni esikoulunopettajana on antoisaa ja iloa tuottavaa, mutta välillä myös voimia vievää. Näin keski-ikäisenä elämänkokemusta on tarttunut jo melkoisesti, mutta ikä alkaa tuntua myös työssä jaksamisessa. Työ lasten parissa on nimenomaan sitä, että olet "hereillä" kaiken aikaa, jaksat kuunnella, vastata, keskustella, sovitella ristiriitatilanteita, pitää sylissä, lohduttaa, olla luova ja aikaansaava, toisin sanoen teet työtä omalla persoonallasi. Viikonlopun hengähdystauot tulevat siis tarpeeseen.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua meille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Heissan, tulinpas heti kylään blogiisi ja mukavalta näyttää ! Mehän asumme molemmat maaseudulla ja se jos mikä on ihana elämäntapa...samoin itsekin kun ikää tulee, alkaa työnteko tuntua jo ajoittaisena väsymisenä.
    Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta, Hilma. Kiitos myös vinkeistä! Aurinkoista kevättalven jatkoa ja kaikkea hyvää Sinulle! t. Piipe

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi! Kiva, kun piipahdit Kylätiellä!